zaterdag, januari 30, 2010

 

Wordt de vis duur betaald?

Banner van ZLH.

In Uw Villa wordt met graagte en smaak vis gegeten. De maatjesharingen glijden hier graag over de tong, de kabeljauw wordt hier graag in de room gedoopt en naast het roken van sigaren en waterpijpen wordt het roken van makrelen warm door de redactie aanbevolen.

Het is dan ook niet vreemd dat Uw Villa al surfend bleef haken aan deze website.
Zeeliefhebbers zorgt voor verse bijzondere vis en andere zeedieren waarvan U allang vergeten had dat ze bestonden of waarvan U dacht dat ze nog slechts in exquise restaurants geserveerd werden. De vis wordt geleverd met foto's van de vangst en met tips over het schoonmaken en klaarmaken van de vis.

Volgens de site wordt de vis op 'kleinschalige' of 'innovatieve' wijze gevangen. Dat 'kleinschalige', daar kan Uw redactie zich nog iets bij voorstellen. Maar wat is 'innovatief' bij de visserij? Worden de vissen dan keurig ter haak uitgenodigd of brengt men het Forellenkwintet onder water ten gehore? 
 
Uw Villa hoopt er een antwoord op te krijgen en ondertussen heeft zij zich een abonnement aangemeten op Zeeliefhebbers om te kijken of er iets bijzonders van haar gading is in Den Haag.

VLR

Labels:

 • CONTACT
 • Facebook
 • 0 Comments:

  Een reactie posten

  Links to this post:

  Een link maken

  << Home