donderdag, maart 10, 2011

 

Petitie tegen strafbaarstelling illegaliteit

Het kabinet wil illegaliteit strafbaar stellen. Zo, die zit! Van dat probleem zijn we ook weer af! Applaus! zult U misschien roepen.

Maar welk probleem is er dan opgelost? Denkt U na zo’n maatregel dan geen enkele illegaal meer tegen te komen in dit land? Denkt U dat al die mensen nu de bibbers krijgen en gedwee terugkeren naar hun eigen land? Dacht U dan dat ze hier waren gekomen om gezellig en prettig hier in de illegaliteit te leven?

Goed, U vindt dat illegalen profiteurs zijn, maar U profiteert toch zelf ook? Ah, ik hoor het al! U betaalt belasting voor Uw profiteurschap en U betaalt zo’n hoge verzekeringspremie omdat al die illegalen en al hun kinderen wel allemaal ziek zijn en geholpen worden maar niet verzekerd zijn. U betaalt U dus eigenlijk scheel voor die profiteurs.

En nu denkt U dat dat probleem is opgelost als je straf geeft voor illegaliteit. Dacht U dat echt? En wat voor straf dan? Een boete? Van een illegale kikker kun je toch moeilijk veren plukken? Gevangenisstraf? Hoor ik dat goed? Van Uw belastingcenten? Het land uitzetten? Maar dat was toch al de regel?

Ah! U bent een hardwerkende Nederlander en U denkt dat illegalen niet hard werken! Echt, dacht U dat? Heeft U dat dan wel eens gevraagd aan zo’n illegaal? Ah! Ik begrijp het al! U heeft het zo druk met 130 rijden dat U daar geen tijd voor heeft.

Mocht U wél een paar minuten hebben, onderteken dan de petitie hier.

VLR

Labels:

 • CONTACT
 • Facebook
 • 0 Comments:

  Een reactie posten

  Links to this post:

  Een link maken

  << Home